Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ελασσόνας για τις υπέρογκες αυξήσεις στο νερό

>> Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014


Οι πρώτοι λογαριασμοί για το νερό ύδρευσης που άρχισαν να καταφθάνουν στα χωριά του Δήμου Ελασσόνας προκαλούν αγανάκτηση και οργή στους κατοίκους τους. Οι αυξήσεις που ξεπερνούν σε κάποιες κατηγορίες κατά πολύ και το 100% είναι τρανταχτή απόδειξη για το ρόλο που παίζουν η Δημοτική αρχή και οι τοπικές υπηρεσίες της, όπως η διοίκηση της ΔΕΥΑΕΛ.
Η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΕΛ ψηφίστηκε και εφαρμόστηκε στο όνομα της «αδικίας», της «χαλαρής εισπρακτικής πολιτικής» και του «εξορθολογισμού». Τον πυρήνα αυτής της λογικής υποστηρίζει και η μείζονα αντιπολίτευση που διαγκωνίζεται ως ο καλύτερος διαχειριστής της άγριας τοπικής φορολογίας. Τα τοπικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι στυλοβάτες της κυρίαρχης πολιτικής που φορτώνει τα βάρη της κρίσης στο λαό και την εφαρμόζουν στην πράξη, όπως τώρα με τις υπέρογκες αυξήσεις στα νερά.
Η Λαϊκή Συσπείρωση όχι μόνο καταψήφισε αυτή την τιμολογιακή πολιτική αλλά ζήτησε και τη δραστική μείωση των τιμολογίων του νερού. Αν ήθελαν να ήταν δίκαιοι και να πληρώνουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου το ίδιο νερό θα έκαναν εξίσωση προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι μικροί και φτωχοί αγρότες, οι επαγγελματίες, οι χαμηλοσυνταξιούχοι του Δήμου μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Να οργανώσουν την συμμαχία τους, να δώσουν ηχηρή απάντηση στις τοπικές εκλογές, ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, τη Λαϊκή Συσπείρωση, να μην μπερδευτούν από τον κουρνιαχτό των πολλών υποψηφιοτήτων.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ελασσόνας

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP