ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

>> Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014


·        ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 Η Λαϊκη Επιτροπή Ελασσόνας παλεύοντας για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων της παιδείας πήρε την πρωτοβούλια να παρέχει δωρεάν διδακτική στήριξη σε ενάν αριθμό μαθητών γυμνασίου-λυκείου παιδιά ανέργων, μονογονεϊκών οικογενειών και ορφανά, που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Τα μαθήματα που θα παρέχεται δωρεάν διδακτική στήριξη είναι τα: Μαθηματικά-Φιλολογικά-Φυσική.
Προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία και για την επίλυση μιας σειράς πρακτικών θέματων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Δεκέμβριου σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας. Στη σύσκεψη πήραν μέρος γόνεις,  μαθητές, εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμονών γυμνασιών και λυκείων της Επαρχίας Ελασσόνας.
Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση της δραστηριότητας της Λαϊκής Επιτροπής Ελάσσόνας στα δύο χρόνια ύπαρξης της. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η αντιμετώπιση των οξυμένων προβλήματων της παιδείας, της υγείας, της ανεργίας, του εισοδήματος. Τόνιστηκε ιδιαίτερα ότι σ’ αυτή την περίοδο που οι εργατικές λαικές οικογένειες πληρώνουν τις βαριές συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης,της Ε.Ε και της επίθεσης της εργοδοσίας, η ταξική αλληλεγγύη σε όσους έχουν οξυμένα προβλήματα,σε όσους αγωνίζονται,πρέπει να αποτελεί στοιχείο της δράσης,όχι με τη μορφή ελεημοσύνης,αλλά δεμένα με την οργάνωση της πάλης για την επίλυση των προβλημάτων.
Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ.,θα πραγματοποιηθεί εκ νεού σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας,για να συζητηθούν όλα τα πρακτικά ζητήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6973037485/6981987661



ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP