ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ

>> Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014


Η Γραμματεία Ελασσόνας του ΠΑΜΕ, χαιρετίζει τους απεργούς εργάτες και εργάτριες, τους νέους και τις νέες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μικρούς Εμπόρους και ΕΒΕ, τη φτωχή αγροτιά της επαρχίας Ελασσόνας, που συμμετείχαν στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, δίνοντας συνέχεια στο αγωνιστικό κλίμα του τελευταίου διμήνου και του μεγαλειώδους πανελλαδικού συλλαλητηρίου της 1ης Νοέμβρη.
Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα με τη σημερινή συμμετοχή τους στην απεργία και στις συγκέντρωσεις του ΠΑΜΕ, κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία, στην υπονομευτική προσπάθεια του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, στην αποπροσανατολιστική προσπάθεια κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, έστειλαν μήνυμα αντίστασης στην ένταση της αντεργατικής αντιλαϊκής πολιτικής και απόρριψης των μέτρων που γενικεύουν τη φτώχεια και παγιώνουν την εξαθλίωση.
Κυβέρνηση, Ε.Ε και επιχειρηματικοί όμιλοι να μην αισθάνονται ήσυχοι. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ την πάλη μας απέναντι στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.
Καλούμε τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο και τόπο δουλειάς να δώσουν συνέχεια στις αγωνιστικές δράσεις. Να δώσουν με την ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση τους στα σωματεία, άμεση και μαχητική απάντηση στις συνθήκες της σύγχρονης σκλαβιάς που μας προετοιμάζουν. Να τσακίσουμε το κλίμα της αδράνειας και της ηττοπάθειας που σπέρνει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.
Να μην επιτρέψουμε να περάσουν τον νέο αντισυνδικαλιστικό και τον αντιασφαλιστικό νόμο. Να σημάνει γενικός ξεσηκωμός παντού, μας αφορά όλους.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP