ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

>> Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016


Η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας καταγγέλλει στο λαό του Δήμου Ελασσόνας την εγκληματική τακτική που έχει ξεκινήσει η ΔΕΗ, με το μπαράζ διακοπών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε καταστήματα και σε σπίτια φτωχών λαϊκών οικογενειών στην πόλη της Ελασσόνας και στα χωριά.
Έχοντας τον αέρα που της δίνει η «αριστερή» συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η διοίκηση της ΔΕΗ έχει δώσει εντολές για να κοπεί η παροχή ρεύματος σε σπίτια που έχουν οφειλές, αδιάκριτα και χωρίς κανένα κριτήριο. Έχει ξεκινήσει μάλιστα τη «βρώμικη δουλειά» με ανάθεση σε εργολάβους και «ειδικούς» που τελευταία πήραν σβάρνα τα χωριά, κρατώντας στα χέρια τους τις λίστες και κόβοντας απροειδοποίητα το ρεύμα.
Δεν πέρασε πολύς καιρός από το τότε που η συγκυβέρνηση διατυμπάνιζε ότι κανένα σπίτι δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα. Σήμερα όμως προχωρά σε διακοπές ρεύματος σε φτωχούς ανθρώπους, βαδίζοντας στα χνάρια και των προηγούμενων κυβερνήσεων και αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τίποτε διαφορετικό παρά η άλλη όψη του ίδιου κάλπικου νομίσματος. Την ίδια ώρα βέβαια, η ίδια αυτή κυβέρνηση μειώνει δραστικά την τιμή της κιλοβατώρας στις μεγάλες βιομηχανίες.
Η ΔΕΗ προχώρησε σε αυτή την ενέργεια χωρίς να υπολογίζει το ανθρώπινο κόστος, ενώ μάλιστα διαρκεί ο χειμώνας, στερώντας τις οικογένειες από ένα βασικό κοινωνικό αγαθό αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους συγκυβερνώντες και τα τοπικά παπαγαλάκια τους, που ενώ «περί άλλων τυρβάζουν», διαδίδουν πως πρόκειται για περιπτώσεις κατά σύστημα μπαταχτσήδων και διάφορα άλλα.
Καλούμε το λαό της περιοχής να αντιδράσει, να απομονώσει όλα αυτά τα κυβερνητικά παπαγαλάκια που σπέρνουν το μίσος και το διχασμό μέσα στον κόσμο. Καλούμε τους κατοίκους των χωριών και της πόλης να μην υποδεικνύουν τα σπίτια για τα οποία τους ζητούνται πληροφορίες από τα συνεργεία της ΔΕΗ, να αρνούνται κάθε διευκόλυνση και συνδρομή. Καλούμε τον κόσμο σε αγωνιστικές παρεμβάσεις ώστε να αποτρέπονται διακοπές. Τα συνεργεία που έχουν αναλάβει αυτό το βρώμικο ρόλο να μην έχουν τόπο να σταθούν.
ΟΛΕΣ οι γειτονιές στο πόδι.
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ σε εγρήγορση και οργάνωση ώστε κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς ρεύμα, νερό, χωρίς τρόφιμα, να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας, να μην είναι κανείς μόνος του στην κρίση.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

·         Η ΔΕΗ να αποκαταστήσει άμεσα την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια και τα καταστήματα που την έχει κόψει.
·         Να σταματήσει η διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στις κατοικίες των εργατικών- λαϊκών οικογενειών, που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, στο Δήμο Ελασσόνας,
·         Άμεσα να υπάρξει δραστική μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ,
·         Να καταργηθούν οι φόροι που υπάρχουν στα τιμολόγια.


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP