ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

>> Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Ελασσόνας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ελασσόνας εκφράζει τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου, που έχει ξεσηκωθεί σε όλη την Ελλάδα στήνοντας μπλόκα και αντιπαλεύοντας τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.
Βρισκόμαστε και εμείς στο πλευρό τους, όπως θα έπρεπε να είναι ο καθένας και η καθεμιά μας, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι και σύσσωμη η κοινωνία που χτυπιέται και πλήττεται αλύπητα όλα αυτά τα χρόνια εφαρμογής των μνημονίων, των δημοσιονομικών προσαρμογών και των «βιώσιμων» δήθεν μεταρρυθμίσεων.
Η πολιτική που χτυπάει τους αγρότες, που έχει της σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΚΑΠ, της κυβέρνησης, είναι η ίδια πολιτική που τσακίζει ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, είναι η πολιτική που τσακίζει το εισόδημα, που τσακίζει τα νοικοκυριά μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Το αντιασφαλιστικό έκτρωμα δεν πρέπει να περάσει. Οι «μεταρρυθμίσεις» που σχεδιάζουν πρέπει να μας βρουν όλους απέναντι.
Απέναντι στο «σκληρό» κοινωνικό αποκλεισμό, το κλείσιμο και την υπολειτουργία σχολείων στα χωριά, τις τεράστιες ελλείψεις στις δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας, την ανύπαρκτη κοινωνική μέριμνα, είναι η ώρα να πάρουμε τη δική μας θέση στα μπλόκα του αγώνα για την επιβίωση της πλειοψηφίας των αγροτικών οικογενειών.
Συμπαραστεκόμαστε στους αγρότες και κτηνοτρόφους με όλες μας τις δυνάμεις. Δηλώνουμε παρόντες δίπλα τους στα μπλόκα της Μελούνας, του Μικρού Ελευθεροχωρίου και του Μεσοχωρίου που έχουν στηθεί στην περιοχή μας. Στηρίζουμε τα αιτήματα την Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, της Ενωτικής Ομοσπονδίας και των Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων της επαρχίας Ελασσόνας.
Αυτός ο αγώνας, είναι αγώνας επιβίωσης. Είναι αγώνας κοινός. Αγώνας μέχρι τη Νίκη!



ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP