Ανακοίνωση- κάλεσμα της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ Ελασσόνας για ψήφο στο ΚΚΕ

>> Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015


Το Παράρτημα Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί όλους τους Αντιστασιακούς Αγωνιστές, τους απογόνους και τις οικογένειές τους, όλους τους φίλους της Αντίστασης, μπροστά στις κρίσιμες εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη, να ψηφίσουμε και να ενισχύσουμε, αποφασιστικά και αποκλειστικά, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ υπήρξε η ψυχή και ραχοκοκαλιά, ο οργανωτής και καθοδηγητής της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, δίνοντας τα καλύτερα παιδιά του στον Αγώνα του ελληνικού λαού για το διώξιμο του ιμπεριαλιστή κατακτητή, για λευτεριά και κοινωνικά δικαιώματα.
Το ΚΚΕ - και σήμερα - τιμά πραγματικά την Εθνική μας Αντίσταση, συνεχίζοντας τον αγώνα και οργανώνοντας την πάλη των εργαζόμενων για την ανατροπή των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών και μέτρων της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ και του μεγάλου μονοπωλιακού κεφαλαίου για την έξοδο του κεφαλαίου από την κρίση, τα οποία επιβάλλονται με τα μνημόνια που υπέγραψαν, στήριξαν και εφαρμόζουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ και ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κ.λπ. κοροϊδεύοντας τους εργαζόμενους πως, τάχα, αυτό είναι για το καλό τους!
Απεναντίας, μόνο το ΚΚΕ έχει και προτείνει πολιτική στρατηγική για φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση: Με αποδέσμευση από την ΕΕ με Λαϊκή Εξουσία - Λαϊκή Συμμαχία. Με κοινωνικοποίηση των μεγάλων συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής και κεντρικό σχεδιασμό, με βάση τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και κριτήριο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών αντί για το κέρδος των καπιταλιστών.
Ολα τα άλλα κόμματα της αστικής διαχείρισης - μαζί και η «πρώτη φορά αριστερά» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και η νεοσύστατη Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη - αποκαλύφθηκε ότι εξαπατούν το λαό, λέγοντας ότι τάχα υπάρχει φιλολαϊκή διέξοδος από την καπιταλιστική κρίση στο πλαίσιο της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών συμμαχιών που επιλέγουν.
Ως αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, φίλοι της Αντίστασης και απόγονοι καταγγέλλουμε ακόμα μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα πως με την πολιτική που εφάρμοσε αποδείχτηκε ότι υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, των μεγαλοεπιχειρηματιών όπως και τα άλλα αστικά κόμματα και κοροϊδεύει το λαό. Γι' αυτό και η κατάθεση στεφανιού στο Θυσιαστήριο της Καισαριανής από τον Αλ. Τσίπρα αποτελεί προσβολή και πρόκληση, καθώς είχε στόχο να κοροϊδέψει τους Αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και τους απογόνους και πραγματικούς φίλους της Αντίστασης.
Οι αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οι οικογένειές τους και οι φίλοι της Αντίστασης ψηφίζουμε - ενισχύουμε, αποφασιστικά και αποκλειστικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην κάλπη της 20ής Σεπτέμβρη.


Παράρτημα Ελασσόνας ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP