Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τσαριτσάνη

>> Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιούνη η συγκέντρωση της ΚΟ Τσαριτσάνης του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα «Όχι στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ. Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία», μίλησε οΤάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.
Στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το δημοψήφισμα της Κυριακής και οι εκβιασμοί καλά κρατούν. Από τη μια η ΕΕ, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ, μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ εκβιάζουν το λαό για να πει ΝΑΙ στην αντιλαϊκή πρόταση-καρμανιόλα και από την άλλη εκβιάζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής, για να αποσπάσουν το ΝΑΙ στο δικό τους μνημόνιο.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε χτες ότι η πρότασή του είναι στο τραπέζι και από την επόμενη εβδομάδα η διαπραγμάτευση θα αφορά ένα νέο πρόγραμμα, δηλαδή ένα νέο μνημόνιο. Η κυβέρνηση προτείνει το ΟΧΙ, αλλά στην ουσία παίζει το παιχνίδι του ΝΑΙ. Και με το ψεύτικο δίλημμα που θέτει, καλώντας το λαό να επιλέξει δήθεν το λιγότερο κακό μνημόνιο, και με το κλίμα τρομοκρατίας, που ενισχύει με μέτρα σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων, και με τους περιορισμούς που βάζει να πάρουν από τις τράπεζες τους μισθούς και τις συντάξεις, και με τα παζάρια που συνεχίζει με ΕΕ - ΕΚΤ – ΔΝΤ ενισχύει τον εκβιασμό της άλλης πλευράς.
Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικό λαό να απορρίψει όλους τους εκβιασμούς. Η πρόταση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα είναι το πραγματικό, γνήσιο "ΟΧΙ", χωρίς ναι μεν, αλλά…».
ΠΗΓΗ: 902.gr

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP