Ούτε ένα ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου Ελασσόνας στην Τροϊκα

>> Τετάρτη 22 Απριλίου 2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ελασσόνας, καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, η οποία, χρησιμοποιώντας το πιο αυταρχικό νομικό οπλοστάσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων με τη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων, των περιφερειών και άλλων δημόσιων οργανισμών.
Στόχος της κυβέρνησης είναι να ικανοποιήσει τους δανειστές, αποπληρώνοντας στο ακέραιο και στο διηνεκές όλες τις δόσεις του κρατικού χρέους που δεν δημιούργησε ο λαός. Αυτή η πολιτική θα έχει άμεσα τραγικά αποτελέσματα γιατί τα χρήματα στα οποία βάζει χέρι η κυβέρνηση, είναι πόροι αναγκαίοι για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων των λαϊκών στρωμάτων.
Η αρπαγή των αποθεματικών θα επιδεινώσει τη ζωή των νοικοκυριών στο Δήμο της Ελασσόνας, αποτελώντας νάρκη ακόμη και στη στοιχειώδη λειτουργία κρίσιμων υπηρεσιών και δομών του δήμου που εξυπηρετούν τα λαϊκά στρώματα.
Η Δημοτική Αρχή να πάρει θέση τώρα. Να καλεστεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και να παρθεί ψήφισμα που να καταδικάζει τη ρύθμιση για τη μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων του δήμου μας στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Ούτε ένα ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου μας στους δανειστές.


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP