ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

>> Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014


Κανείς στη δουλειά!Ολοί στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27 Νοέμβρη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ελασσόνα στην πλατεία απέναντι από το ταχυδρομείο στις 11.00 π.μ.

Ø Δεν υπάρχει έξοδος από την κρίση που να υπηρετεί το λαό και τους επιχειρηματικούς ομίλους!
Η ανάπτυξη και η ανάκαμψη που επιδιώκουν δεν είναι για όλους. Από τη μία εξασφαλίζουν την προστασία και τη διασφάλιση της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και από την άλλη σπέρνουν φτώχεια, ανέχεια, μισθούς των 200 και 300 ευρώ, περιπλάνηση και κακοπληρωμένα προγράμματα, ευέλικτες μορφές εργασίας και ακριβοπληρωμένη υγεία, ασφάλιση και παιδεία για τη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού.
Ø Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες,δεν έχουμε άλλη επιλογή!
Ή θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά για να σωθούν και να πολλαπλασιαστούν τα κέρδη των μονοπωλίων ή θα απαντήσουμε με νέους αγώνες για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής. Ή θα συγκρουστούμε σε κάθε επίπεδο ή θα πληρώσουμε ακριβά αυτήν την ανοχή.
Ø Κανένας εργάτης,ανέργος δεν πρέπει να λείψει!
Ο εργαζόμενος λαός να απαντήσει αγωνιστικά στους αντεργατικούς σχεδιασμούς, να αποκρούσει τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία. Να διαμορφωθούν παντού εστίες αντίστασης, πάλης και αντεπίθεσης για την απόκρουση της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής. Να δυναμώσει η πάλη μέσα στους χώρους δουλειάς, να ενισχυθεί το κύμα ανυπακοής σε αυτήν την πολιτική. Να απορριφτούν οι πολιτικές που μας καταδικάζουν στη φτώχεια, στην ανεργία, στην εκμετάλλευση. Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία, η φτωχή αγροτιά να δυναμώσουν τους αγώνες και τη συμμαχία τους, διεκδικώντας τη ζωή που δικαιούνται με ανατροπή της βαρβαρότητας.
Ø Κανένας να μην γίνει απεργοσπάστης!

Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας
«Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει την υποθεσή του πρέπει να’ναι: γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα.
Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα  ν’αποφύγει: γιατί θ’αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δική του υπόθεση δεν έχει αγωνιστει»
Μπέρτολτ Μπρέχτ

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP