ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

>> Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014


ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ
Μην ανέχεσαι το μικρότερο κακό γιατί φέρνει στο προσκήνιο νέα επίθεση!
Μη μειώνεις τις απαιτήσεις σου!
 Εργαζόμενε-η, άνεργε-η,
Να πάρουμε τη ζωή μας, το μέλλον στα χέρια μας!
Το μέλλον της εργατικής οικογένειας δε μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση, η μόνιμη ανασφάλεια. Δε μπορεί κάθε μέρα να βασανίζεται, για να σωθούν τα κέρδη των εκμεταλλευτών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Το μέλλον μας δε βρίσκεται στα όρια της πείνας.
Να απορρίψουμε τη ζωή με τα ψίχουλα και τα αποφάγια που μας δίνουν.
Χρησιμοποιούν την ακραία φτώχεια ως μοχλό πίεσης για να μειώσουν ακόμα περισσότερο τους μισθούς, για να καταργήσουν επιδόματα, τις συντάξεις, να φέρουν τα όρια επιβίωσης στα τάρταρα.
Να απορρίψουμε τη θεωρία της ταξικής συνεργασίας και υποταγής.
Όσοι ισχυρίζονται με τα λόγια και τις θέσεις τους ότι μπορεί να υπάρχει κοινό συμφέρον ανάμεσα στο κεφάλαιο και τους εργαζόμενους είναι εχθροί του λαού, λένε ψέματα. Είναι κοροϊδία και απάτη να υποστηρίζει κάποιος ότι μπορεί οι βιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι, οι μεγαλοξενοδόχοι, οι τραπεζίτες και εφοπλιστές να έχουν άθικτα τα κέρδη και τα συμφέροντα τους και παράλληλα οι εργαζόμενοι να ελπίζουν σε ανακούφιση και βελτίωση της ζωής τους.
Η ενίσχυση της κερδοφορίας των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, δε θα ανακουφίσει τους εργαζόμενους από τον εφιάλτη της ανεργίας, το σάρωμα των μισθών και των συντάξεων, τη φορολογία και την ακρίβεια. Η τωρινή, μεγάλη κερδοφορία για τους μεγαλοξενοδόχους στον κλάδο του τουρισμού και η ακόμα πιο μεγάλη επιδείνωση στις εργασιακές σχέσεις και τους μισθούς για τους εργαζόμενους, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα πώς εννοούν την ανάκαμψη.
 Να σταματήσουμε την αρπαγή του μόχθου μας!
Ουσιαστικές αυξήσεις παντού! Είναι στο χέρι μας!
Μην περιμένεις “σωτήρες”!
Από τη δράση μας, τους αγώνες μας, τις διεκδικήσεις μας, εξαρτάται η “σωτηρία” μας, η αξιοπρεπής ζωή, η μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Να απορρίψουμε την αυταπάτη ότι αν αλλάξουν οι διαχειριστές στην κυβέρνηση θα γίνει πιο ανθρώπινο το εκμεταλλευτικό σύστημα, πως θα γυρίσει ο τροχός. Η αναμονή, η εναπόθεση ελπίδας σε κυβερνητικές εναλλαγές αποδείχτηκε πως δε φέρνει πίσω κατακτήσεις. Η αδράνεια, η καθυστέρηση δημιουργεί νέες υποχωρήσεις, νέες απώλειες, σταθεροποιείται η φτώχεια και η εξαθλίωση.
Να σπάσουμε τα δεσμά της σύγχρονης σκλαβιάς!
Οποιαδήποτε πρασινομπλέ ή ροζ διαπραγμάτευση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μας φορτώνει με νέες δεσμεύσεις για αντιλαϊκά μέτρα. Οι τωρινές υποσχέσεις-ψίχουλα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν πως η στρατηγική τους είναι ενιαία, προστατεύουν τον πλούτο των επιχειρηματικών ομίλων, δίνουν ώθηση για τη μεγαλύτερη κερδοφορία τους και από την άλλη δίνουν φούσκες-αέρα στους εργαζόμενους.
Ενιαίο μέτωπο απέναντι στη γραμμή των μονοπωλιακών ομίλων
Η Γραμματεία Ελασσόνας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους δεκάδες εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, μικρούς αγρότες, νέους και γυναίκες από την Επαρχία Ελασσόνας,που πήραν μέρος το Σάββατο 1 Νοέμβρη στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που κάλεσε το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Συντάγματος.
 Το βήμα που πραγματοποιήθηκε πρέπει να συνεχιστεί με νέα δυναμική.
 Καμία έκπτωση στις ανάγκες και τα δικαιώματα μας!
Να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!
ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΌΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ 11πμ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ


ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP