ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

>> Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεδρίασε την Τετάρτη 24/9 η Γραμματεία Ελασσόνας του ΠΑΜΕ με θέμα το πρόγραμμα δράσης που αποφάσισε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους μήνες Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, με αποκορύφωμα το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εργαζόμενοι - συνδικαλιστές, εκλεγμένοι στα ΔΣ των σωματείων της Επαρχίας.
Αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
-Συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 1 Νοέμβρη στο Σύνταγμα.
- Ξεκίνημα εγγραφών συμμετοχής στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα, για να προγραμματιστεί το κλείσιμο αντίστοιχων λεωφορείων.
- Συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτώβρη στις 11:00 π.μ στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.
-Την Τετάρτη 1 Οκτώβρη στις 10:30 το πρωί στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Ελασσόνα εξόρμηση για ενήμερωση των ανέργων ενόψει του συλλαλητηρίου της 4 Οκτώβρη στις 11:00 π.μ στην Κέντρική πλατεία Λάρισας και του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στις 1 Νοέμβρη στην Αθήνα.

- Διοργάνωση πλατιάς σύσκεψης με τη συμμετοχή συνδικαλιστών και εργαζομένων,με θέμα «Το δίμηνο αγωνιστικό πρόγραμμα και το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη ώρα 12 στην Αθήνα - Σύνταγμα».Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι μαζικών φορέων των αυτοαπασχολούμενων, της φτωχής αγροτιάς, των γυναικών. 

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP