Λύση εδώ και τώρα για το γήπεδο του Λιβαδίου

>> Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014


Η Λαϊκή Συσπείρωση επανειλημμένα έχει αναδείξει το θέμα της έλλειψης αθλητικών υποδομών στο Δήμο Ελασσόνας. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός ουδέποτε αποτέλεσαν προτεραιότητα για τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, οι οποίες φέρουν ακέραιες και μεγάλες τις ευθύνες για την τραγική πραγματικότητα που βιώνουν οι δημότες, ιδιαίτερα οι νέοι στα χωριά του Δήμου κατά κύριο λόγο αλλά και στην πόλη της Ελασσόνας.
Ούτε υλοποιήθηκε ποτέ κάποιος σχεδιασμός κατασκευής νέων αθλητικών δομών αλλά και ούτε λήφθηκαν τα κατάλληλα και αναγκαία μέτρα συντήρησης ή αποκατάστασης των υπαρχόντων αθλητικών χώρων, οι οποίοι σήμερα είτε «ρημάζουν» αφημένοι στην τύχη τους είτε έχουν παραδοθεί για αποκλειστική χρήση σε σωματεία της περιοχής, χωρίς η νεολαία τα λαϊκά στρώματα να μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτούς.
Τρανταχτή απόδειξη της παραπάνω κατάστασης, αποτελεί η περίπτωση με το γήπεδο ποδοσφαίρου του Λιβαδίου. Το Λιβάδι, μια μεγάλη και ζωντανή κωμόπολη, με νεολαία και πλούσια κοινωνική δραστηριότητα, δεν έχει γήπεδο ποδοσφαίρου!
Η υπόθεση του γηπέδου θυμίζει σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας», αφού πάνω από δέκα χρόνια τώρα παραμένει εργοτάξιο. Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι η τοπική ομάδα να μην έχει αγωνιστική έδρα αλά κυρίως τα παιδιά και οι νέοι του χωριού να αναγκάζονται να παίζουν μπάλα στους δρόμους και στα τσιμέντα.
Οι συνεχείς εμπλοκές με την εργολαβία του έργου και το ζήτημα της χρηματοδότησης αποτελούν δικαιολογίες που ούτε πείθουν ούτε εντέλει αφορούν κανέναν.
Για το λόγο αυτό έχει ξεσηκωθεί δικαιολογημένα η κοινωνία του Λιβαδίου και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, που απαιτούν επίλυση του ζητήματος εδώ και τώρα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ΚΚΕ, με όση δύναμη διαθέτουν μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο θα παλέψουν για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Ζητάμε την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών, την παράδοση του γηπέδου στο λαό και στη νεολαία του χωριού.


Λαϊκή Συσπείρωση Ελασσόνας

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP