ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

>> Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή
χέρι- χέρι με το σύστημα…
  
Άλλη μια απόδειξη του ρόλου που παίζει η ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και της προστασίας που απολαμβάνει ανοιχτά από τους μηχανισμούς του συστήματος, έρχεται να προστεθεί στην περιοχή της Ελασσόνας, όπου η κατά τα άλλα «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή, στήριξε και στηρίζει απροκάλυπτα το συστημικό νέο δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Ελασσόνας.
Δεν ξενίζουν κανέναν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, με μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής, υποψήφιους με το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της ναζιστικής οργάνωσης, γνωστούς και μη εξαιρετέους στην περιοχή, να πανηγυρίζουν ανοιχτά τη νίκη Ευαγγέλου το βράδυ της Κυριακής, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αλλά- ζουμε».
Είναι γνωστό άλλωστε πως υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στελέχωσαν ψηφοδέλτια άλλων δημοτικών συνδυασμών. Ταυτόχρονα συμμετείχαν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι τόσο των συνδυασμών αυτών όσο και των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές, κάνοντας «παράλληλη» δουλειά με τα μέλη και τα στελέχη της φασιστικής οργάνωσης.
Στην κοινωνία της Ελασσόνας ήταν απροκάλυπτο το παιχνίδι, οι συναλλαγές και τα πάρε- δώσε του εγκληματικού αυτού μορφώματος που απλόχερα μοίραζε τις ψήφους του, δίνοντας το ίδιο τεχνητή αναπνοή στο σύστημα, που τάχα πολεμά. Εξάλλου από την πρώτη στιγμή στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας, ο χρυσαυγίτης, γενικός γραμματέας του, συμπλέει απόλυτα και συνεργάζεται στενά με τους εργατοπατέρες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Όλα τα παραπάνω αποκαλύπτουν το ρόλο και το χαρακτήρα του ναζιστικού μορφώματος  της Χρυσής Αυγής, η οποία  όχι μόνο δεν συνιστά «αντισυστημική» πολιτική οργάνωση, αλλά ενσαρκώνει το ίδιο το σύστημα και μάλιστα την πιο ωμή, πιο καταπιεστική και πιο δόλια μορφή του, βαδίζοντας στα χνάρια των πολιτικών της προγόνων, των συνεργατών των κατακτητών και των λεγεωνάριων, που αιματοκύλισαν και κατέστρεψαν τα μαρτυρικά χωριά μας.
Ο λαός της περοχής μας να βγάλει τα συμπεράσματά του και να μη δείξει καμιά ανοχή στο φασισμό, στους μηχανισμούς και στο σύστημα που τον γεννά.


Τ.Ε. Ελασσόνας του ΚΚΕ

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP