ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών

>> Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση ευχαριστεί όλους τους συνδημότες που συμπορεύτηκαν μαζί μας και ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στήριξε το ΚΚΕ στο Δήμο Ελασσόνας και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Θεωρούμε θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα το αποτέλεσμα που κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», το οποίο σημείωσε άνοδο τόσο σε σχέση με ποσοστά του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 όσο και με τα ποσοστά μας στις προηγούμενες τοπικές εκλογές, που είχαν γίνει σε πολύ πιο διαφορετικές συνθήκες.
Μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας και τα Τοπικά Συμβούλια όπου εξελέγησαν εκπρόσωποί μας, θα παλέψουμε ώστε να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά για να αποτρέψουμε τα χειρότερα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, να ανοίξουμε το δρόμο, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στη συγκρότηση της λαϊκής συμμαχίας.
Καλούμε όλες και όλους να στείλουν στον δεύτερο γύρο στο Δήμο Ελασσόνας, μήνυμα καταδίκης των συνδυασμών Ευαγγέλου και Πασχόπουλου και των κομμάτων της συγκυβέρνησης που βρίσκονται πίσω από αυτούς. Αμφότεροι κινούνται στη γραμμή της ενσωμάτωσης του λαού σε νέους μηχανισμούς που έχουν φτιαχτεί κυρίως μετά τον «Καλλικράτη», αλλά και τη στρατηγική της ΕΕ, να μην υποκύψουν σε διλήμματα του μικρότερου κακού που στο τέλος αποδεικνύεται είτε εξίσου, είτε χειρότερο κακό.
Αυτό δεν σημαίνει παθητικότητα, ούτε ουδετερότητα. Σημαίνει ότι δείχνουμε το δρόμο της πραγματικής φιλολαϊκής διεξόδου για το λαό της περιοχής μας, μαζί με την ετοιμότητα από την άλλη κιόλας μέρα των εκλογών, για σκληρή αναμέτρηση και αγώνα για ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσοι υποφέρουν.
Με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα, όλες και όλοι να ριχτούμε στη μάχη αυτή την εβδομάδα σπίτι το σπίτι, χωριό το χωριό σε όλο το Δήμο Ελασσόνας, για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ την άλλη Κυριακή, στις ευρωεκλογές που μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στην ευρωβουλή, στο εργατικό λαϊκό κίνημα για θετικές διεργασίες που θα μας πάνε μπροστά.
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP