ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

>> Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Η «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή
χέρι- χέρι με το σύστημα…
  
Άλλη μια απόδειξη του ρόλου που παίζει η ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και της προστασίας που απολαμβάνει ανοιχτά από τους μηχανισμούς του συστήματος, έρχεται να προστεθεί στην περιοχή της Ελασσόνας, όπου η κατά τα άλλα «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή, στήριξε και στηρίζει απροκάλυπτα το συστημικό νέο δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Ελασσόνας.
Δεν ξενίζουν κανέναν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, με μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής, υποψήφιους με το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της ναζιστικής οργάνωσης, γνωστούς και μη εξαιρετέους στην περιοχή, να πανηγυρίζουν ανοιχτά τη νίκη Ευαγγέλου το βράδυ της Κυριακής, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αλλά- ζουμε».
Είναι γνωστό άλλωστε πως υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στελέχωσαν ψηφοδέλτια άλλων δημοτικών συνδυασμών. Ταυτόχρονα συμμετείχαν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι τόσο των συνδυασμών αυτών όσο και των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές, κάνοντας «παράλληλη» δουλειά με τα μέλη και τα στελέχη της φασιστικής οργάνωσης.
Στην κοινωνία της Ελασσόνας ήταν απροκάλυπτο το παιχνίδι, οι συναλλαγές και τα πάρε- δώσε του εγκληματικού αυτού μορφώματος που απλόχερα μοίραζε τις ψήφους του, δίνοντας το ίδιο τεχνητή αναπνοή στο σύστημα, που τάχα πολεμά. Εξάλλου από την πρώτη στιγμή στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας, ο χρυσαυγίτης, γενικός γραμματέας του, συμπλέει απόλυτα και συνεργάζεται στενά με τους εργατοπατέρες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Όλα τα παραπάνω αποκαλύπτουν το ρόλο και το χαρακτήρα του ναζιστικού μορφώματος  της Χρυσής Αυγής, η οποία  όχι μόνο δεν συνιστά «αντισυστημική» πολιτική οργάνωση, αλλά ενσαρκώνει το ίδιο το σύστημα και μάλιστα την πιο ωμή, πιο καταπιεστική και πιο δόλια μορφή του, βαδίζοντας στα χνάρια των πολιτικών της προγόνων, των συνεργατών των κατακτητών και των λεγεωνάριων, που αιματοκύλισαν και κατέστρεψαν τα μαρτυρικά χωριά μας.
Ο λαός της περοχής μας να βγάλει τα συμπεράσματά του και να μη δείξει καμιά ανοχή στο φασισμό, στους μηχανισμούς και στο σύστημα που τον γεννά.


Τ.Ε. Ελασσόνας του ΚΚΕ

Read more...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2014 στην ΕΛΑΣΣΟΝΑ

>> Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Κάντε κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση.

Read more...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ για τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών

>> Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση ευχαριστεί όλους τους συνδημότες που συμπορεύτηκαν μαζί μας και ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στήριξε το ΚΚΕ στο Δήμο Ελασσόνας και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Θεωρούμε θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα το αποτέλεσμα που κατέγραψε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», το οποίο σημείωσε άνοδο τόσο σε σχέση με ποσοστά του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 όσο και με τα ποσοστά μας στις προηγούμενες τοπικές εκλογές, που είχαν γίνει σε πολύ πιο διαφορετικές συνθήκες.
Μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας και τα Τοπικά Συμβούλια όπου εξελέγησαν εκπρόσωποί μας, θα παλέψουμε ώστε να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά για να αποτρέψουμε τα χειρότερα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, να ανοίξουμε το δρόμο, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στη συγκρότηση της λαϊκής συμμαχίας.
Καλούμε όλες και όλους να στείλουν στον δεύτερο γύρο στο Δήμο Ελασσόνας, μήνυμα καταδίκης των συνδυασμών Ευαγγέλου και Πασχόπουλου και των κομμάτων της συγκυβέρνησης που βρίσκονται πίσω από αυτούς. Αμφότεροι κινούνται στη γραμμή της ενσωμάτωσης του λαού σε νέους μηχανισμούς που έχουν φτιαχτεί κυρίως μετά τον «Καλλικράτη», αλλά και τη στρατηγική της ΕΕ, να μην υποκύψουν σε διλήμματα του μικρότερου κακού που στο τέλος αποδεικνύεται είτε εξίσου, είτε χειρότερο κακό.
Αυτό δεν σημαίνει παθητικότητα, ούτε ουδετερότητα. Σημαίνει ότι δείχνουμε το δρόμο της πραγματικής φιλολαϊκής διεξόδου για το λαό της περιοχής μας, μαζί με την ετοιμότητα από την άλλη κιόλας μέρα των εκλογών, για σκληρή αναμέτρηση και αγώνα για ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσοι υποφέρουν.
Με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα, όλες και όλοι να ριχτούμε στη μάχη αυτή την εβδομάδα σπίτι το σπίτι, χωριό το χωριό σε όλο το Δήμο Ελασσόνας, για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ την άλλη Κυριακή, στις ευρωεκλογές που μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στην ευρωβουλή, στο εργατικό λαϊκό κίνημα για θετικές διεργασίες που θα μας πάνε μπροστά.
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ


Read more...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2014- ΕΛΑΣΣΟΝΑ

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στους πίνακες για μεγέθυνση.
Για τα Δημοτικά αποτελέσματα, ανά εκλογικό διαμέρισμα κάντε κλικ. εδώ.

Read more...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη σημερινή μεγάλη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ελασσόνα

>> Τρίτη, 13 Μαΐου 2014


Read more...

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

>> Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014


Read more...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

>> Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Εκδόθηκε και διανέμεται στον κόσμο, η διακήρυξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ- ΔΙΑΔΩΣΤΕ τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ελασσόνας.

σελ. 1

σελ. 2

σελ. 3

σελ. 4


Read more...

Η Διακήρυξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ελασσόνας

>> Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ελασσόνας αποτελείται από ανθρώπους της καθημερινότητας και του μόχθου, εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες, άνεργους, νέους, άνδρες και γυναίκες που πρωτοτάστησαν όλο το προηγούμενο διάστημα στους αγώνες στην περιοχή μας.
Απευθυνόμαστε στους δημότες του Δήμου Ελασσόνας, στα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας, θέλοντας με τη συσπείρωση και κοινή πάλη να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των αγώνων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του και για την επίλυση κάθε μικρού και μεγάλου, τοπικού και κεντρικού προβλήματος.

Οι άνθρωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης,
ήταν κάθε μέρα στο πλευρό μας, και θα είναι και αύριο δίπλα μας,
πρωτοστατώντας στην οργάνωση του αγώνα, ενάντια στα χαράτσια και τη φοροληστεία, ενάντια στις διακοπές σύνδεσης ρεύματος και νερού, ενάντια στις κατασχέσεις χωραφιών και κατοικίας,

Ψήφισε
Λαϊκή Συσπείρωση Ελασσόνας
Ψήφισε
ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
Δημήτρη Αβρανά
Δώσε δύναμη στη δυναμή σου
Ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει δυνάμωμα του αγώνα
καλύτερα αποτελέσματα στις μικρές και μεγάλες μάχες και διεκδικήσεις του λαού της Ελασσόνας

Γύρνα την πλάτη,
·         στους «αυτοδιοικητικούς» και «ανεξάρτητους» υποψηφίους που προσπαθούν να υφαρπάξουν για μια ακόμα φορά τη λαϊκή ψήφο.
·         σε όλους αυτούς που εμφανίζονται προεκλογικά σαν… σωτήρες του τόπου,
·         τους «νέους και άφθαρτους», και τους κάθε λογής υπερκομματικούς και ακομμάτιστους,

Πίσω από αυτούς κρύβονται τα κόμματα της συγκυβέρνησης
Είναι τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΣΥΡΙΖΑ
Είναι και αυτοί υπεύθυνοι για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα
Πίσω από αυτούς κρύβονται συμφέροντα,
που θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι για το μοίρασμα της πίτας,

μετά τις εκλογές…
όλοι αυτοί που σε θυμούνται προεκλογικά θα εξαφανιστούν!
δεν θα ενδιαφερθούν για σένα,
για τα προβλήματά σου, για την οικογένειά σου
και τις καθημερινές σου ανάγκες…

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
Λαϊκή Συσπείρωση Ελασσόνας,
το ψηφοδέλτιο μάχης που στηρίζει το ΚΚΕ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ την προηγούμενη τετραετία και όλες τις προηγούμενες τετραετίες…
·         τους «νέους» και «ακομμάτιστους»,
·         τις «νέες ιδέες» που έφερναν πάντα,
·         την αναζωογόνηση της τοπικής παραγωγής και επιχειρηματικότητας,
·         τα παχιά και ανέξοδα λόγια για «ανάπτυξη» και τις εκθέσεις ιδεών,
·         τα έργα και τις ημέρες τους,

Είμαστε ξανά θεατές του ίδιου χιλιοπαιγμένου έργου.
Ποια είναι η ανάπτυξη… όταν ο λαός της περιοχής μας υποφέρει;

Καμία εμπιστοσύνη στη σημερινή διοίκηση Πασχόπουλου που  κρατάει και στηρίζεται στο μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, και τις παρατάξεις Ευαγγέλου, Βαρνά από το χώρο της ΝΔ και Λιόλιου που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ τι έγινε…:
·         Την προηγούμενη δημοτική περίοδο, καταργήθηκαν- συγχωνεύθηκαν δεκάδες σχολεία στο Δήμο μας με υπόδειξη και συμμετοχή στελεχών της δημοτικής αρχής,
·         στα σχολεία, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό ακόμα και σε βασικά μαθήματα,
·         οι μετακινήσεις των παιδιών χωρίς τα απαραίτητα σχολικά λεωφορεία και εκπαιδευμένους συνοδούς εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την ασφάλειά τους,
·         η δημοτική αρχή ούτε μπήκε μπροστά, ούτε συνέβαλλε στη λαϊκή κινητοποίηση για να κρατηθούν βασικές υπηρεσίες όπως η Εφορία και το ΙΚΑ,
·         στην υγεία, η κατάσταση στα χωριά και στην πόλη της Ελασσόνας επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα,
·         μονιμοποιήθηκε το 5ευρω χαράτσι, και όλο και περισσότερα θα πληρώνουμε για την περίθαλψη και τα φάρμακα,
·         αυξήθηκαν φόροι και τέλη. Επιβλήθηκε το τέλος 0,5% επί των ακαθάριστων εσόδων των επιτηδευματιών και επιβλήθηκαν υπέρογκες αυξήσεις στο πόσιμο νερό.
·         στο Δήμο προωθούνται με όλες τις μορφές οι εργασιακές σχέσεις- λάστιχο (5μηνα, 8μηνα, 2μηνα, προγράμματα ΜΚΟ, μαθητεία).
·         παραμένουν άλυτα σοβαρά προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό και η μόλυνση του Ελασσονίτη ποταμού από τα λύματα τυροκομείων.


Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, το προηγούμενο διάστημα, έδωσαν μικρές και μεγάλες μάχες, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, με κύριο γνώμονα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. 
Ανέδειξαν δεκάδες προβλήματα όπως η σταθερή και με δικαιώματα εργασία των υπαλλήλων στον δήμο, τα προβλήματα των σχολείων, των παιδικών σταθμών, της υγείας, των χαρατσιών, αντιτάχτηκαν και καταψήφισαν τους αντιλαϊκούς προϋπολογισμούς.
Είμασταν οι μόνοι που λέγαμε ότι ο «Καλλικράτης» θα συνεχίσει την πορεία ερήμωσης του «Καποδίστρια», ότι είναι το εργαλείο που θα βοηθήσει την κεντρική διοίκηση να συρρικνώσει τις κοινωνικές υποδομές, να τις καταργήσει ή να τις σπρώξει στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση.
Η Δημοτική αρχή και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις αποδέχονται την πολιτική μείωσης των κρατικών εσόδων, υποστηρίζοντας την οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ που σημαίνει τοπική φορομπηχτική πολιτική και ιδιωτικοποίηση- εμπορευματοποίηση υπηρεσιών όπως ετοιμάζεται να γίνει με την ύδρευση και την καθαριότητα.
Σε όλο το Δήμο δεν υπάρχει πρόγραμμα και υποδομές για στοιχειώδεις αθλητικές δραστηριότητες για τη νεολαία. Οι μηνιάτικες συνδρομές στις ακαδημίες και τους συλλόγους είναι απαγορευτικές για τα παιδιά των φτωχών- λαϊκών οικογενειών.
Στον τομέα των έργων και των αναπτυξιακών προγραμμάτων απουσιάζουν παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν σύγχρονες λαϊκές ανάγκες που αφορούν δομές υγείας- πρόνοιας, άθλησης, πολιτισμού, στήριξης της αγροτικής- κτηνοτροφικής παραγωγής, όπως φράγματα και η κατασκευή- βελτίωση αγροτικών δρόμων.

Καλούμε το λαό της περιοχής μας, να ψηφίσει με βάση τα αληθινά, τα ταξικά του συμφέροντα, με ενιαίο κριτήριο μπροστά στις τρεις κάλπες.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ελασσόνας,
Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές

Όχι άλλος χαμένος χρόνος, όχι άλλη πεταμένη ευκαιρία…
Δείξε την αντίθεση σου στην πολιτική που σε καταδικάζει να ζεις μόνιμα στην ανεργία και τη φτώχεια. Για την ελπίδα και την προοπτική!

Για να εκλεγούν αγωνιστές στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην Περιφέρεια, στην Ευρωβουλή που θα είναι αταλάντευτα δίπλα και πρωτοπόροι στον αγώνα:
για το μεροκάματο, την υγεία, την παιδεία, θα συγκρούονται με την πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα συμβάλλουν στην πάλη του εργαζόμενου λαού για να γίνει κυρίαρχος του πλούτου που παράγει


ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
·         Πλήρη κρατική χρηματοδότηση που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών.
·         Δραστική μείωση των ανταποδοτικών τελών, κατάργησή τους σε άπορους, άνεργους και ΑμΕΑ.
·         Φθηνά τιμολόγια νερού. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, όχι εμπόρευμα.
·         Κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης και της καθαριότητας.
·         Αποκλειστικά δημόσια και ολοκληρωμένη διαχείριση υδάτινων πόρων της περιοχής. Προστασία των υδάτινων πόρων από τη ρύπανση και μόλυνση. Άμεση αντικατάσταση των απαρχαιωμένων και ακατάλληλων δικτύων ύδρευσης.
·         Ολοκληρωμένος σχεδιασμός, έργα και υποδομές για αντισεισμική και αντιπλημμυρική θωράκιση και πυροπροστασία.
·         Να στηριχθούν οι δομές και υπηρεσίες του Δήμου.
·         Καμιά απόλυση- καμιά διαθεσιμότητα. Μόνιμη σταθερή εργασία, προσλήψεις προσωπικού για τις διευρυμένες ανάγκες λειτουργίας του Δήμου.
·         Για δημόσια δωρεάν παιδεία που θα μορφώνει τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών.
·         Σχολική στέγη  και παιδικούς σταθμούς.
·         Να καταργηθούν τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς.
·         Δωρεάν σύγχρονες παροχές υγείας.
·         Υποδομές για πολιτισμό και αθλητισμό, στην πόλη της Ελασσόνας και στα μεγάλα χωριά της περιοχής.
·         Συντήρηση και αναβάθμιση των υπάρχοντων αθλητικών υποδομών, εκπόνηση προγραμμάτων  μαζικού λαϊκού αθλητισμού.
·         Επαρκή δίκτυα πολιτιστικών κέντρων και άλλων πολιτιστικών και μορφωτικών υποδομών σε όλο το δήμο με πλήρη χρηματοδότηση, χωρίς καμιά ανταποδοτικότητα και πληρωμή, για το λαό και τη νεολαία, με  στήριξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας, ιδιαιτέρα της ερασιτεχνικής, με ποικιλία δράσεων που αγκαλιάζουν όλους τους τομείς και τα ενδιαφέροντα.
·         Αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας για δημόσια κοινωφελή έργα. Καμία παραχώρηση στο μεγάλο κεφάλαιο της δημόσιας γης, του Ολύμπου, των υποδομών και υπηρεσιών, του φυσικού και ορυκτού πλούτου.
·         Σχεδιασμός χωροθέτησης παραγωγικών δραστηριοτήτων  και οικιστικής ανάπτυξης, με κριτήριο την ανάγκη για ανθρώπινη σύγχρονη κατοικία και παραγωγική ανάπτυξη με βάση τις δυνατότητες της περιοχής και της χώρας, την προστασία του περιβάλλοντος και όχι την κερδοσκοπία σε γη και στέγη.
·         Προώθηση των έργων για τις εγκεκριμένες επεκτάσεις σχεδίων.
·         Η Πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων για τους οικισμούς και την περιοχή μας ευρύτερα έργων υποδομής, οδοποιίας, πεζοδρόμων, ύδρευσης, αποχέτευσης, βιολογικού καθαρισμού που να καλύπτει τις τοπικές ανάγκες, ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας, αντιπλημμυρικών έργων, όμβριων υδάτων,  αξιοποίησης ελεύθερων χώρων για αναψυχή- παιδικές  χαρές, διοικητικής εξυπηρέτησης, υπηρεσιών, στέγασης συλλόγων, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.
·         Έργα οδοποιίας τοπικού  και υπερτοπικού χαρακτήρα αστικής και αγροτικής οδοποιίας με βάση τις ανάγκες των φτωχομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων. Επίκαιρες μελέτες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και τα αντίστοιχα έργα. 
·         Εφαρμογή της απλής αναλογικής στην εκλογή των οργάνων της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης.

·         Πάλη για την προώθηση φιλολαϊκών λύσεων στα προβλήματα των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων επαγγελματιών και αγροτών, την προάσπιση του εισοδήματός τους, της εργασίας τους,  η αντιμετώπιση της ανεργίας και της προώθησης ελαστικών εργασιακών σχέσεων.

Read more...

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP