Η απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Ελασσόνα

>> Τετάρτη 9 Απριλίου 2014


Με συγκέντρωση και μαχητική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Ελασσόνα.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Χάρης Νούσιας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στην Ελασσόνα, ο οποίος  τόνισε την ανάγκη του συντονισμένου και οργανωμένου αγώνα για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής. 
Ανάμεσα στ’ άλλα, είπε: «Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη! Πλάι στους άθλιους μισθούς των 586 ευρώ και των 511 ευρώ για τους νέους που μονιμοποιεί αυτήν την περίοδο η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ στις διαπραγματεύσεις με τους βιομηχάνους, δίπλα στους άθλιους μισθούς των προγραμμάτων απασχόλησης για ανέργους, στοχεύουν σε ακόμα φθηνότερη εργατική δύναμη για τους επιχειρηματικούς ομίλους…Υπάρχει διέξοδος! Να βαδίσουμε στο δρόμο της λαϊκής συμμαχίας. Αυτός είναι ο δρόμος ώστε να αλλάξει ο σημερινός αρνητικός συσχετισμός δύναμης. Αυτός είναι ο δρόμος ώστε να πετάξουμε από πάνω μας τα δεσμά της εκμετάλλευσης, να ανατρέψουμε τη δικτατορία των μονοπωλίων».
Επίσης, αναφορά έγινε στα τελευταία γεγονότα στο Εργατικό Κέντρο Ελασσόνας, όπου καταδικάστηκε η συμπόρευση της διοίκησης του με τη Χρυσή Αυγή και τους τραμπουκισμούς εις βάρος μελών και στελεχών του ΠΑΜΕ.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Δημήτρης Αβρανάς, υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.



ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP