Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την ανάπτυξη του αθλητισμού

>> Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών σωματείων, παραγόντων και αθλητών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Απρίλη, η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ για τον αθλητισμό, στην αίθουσα του Δημαρχείου της Ελασσόνας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ενόψει του μαθητικού φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 12 Απρίλη στην πλατεία Λαμπρούλη στη Λάρισα στα πλαίσια της καμπάνιας της ΚΝΕ «ΕΕ VS ΝΕΟΛΑΙΑ, Σπάσε τα δεσμά», για τον χαρακτήρα της Ευρ. Ένωσης και τα προβλήματα της νεολαίας.
Στην εκδήλωση μίλησαν ο Δημήτρης Αβρανάς, Γραμματέας της Τ.Ε. Ελασσόνας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Χάρης Νούσιας, Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, γυμναστής της ομάδας του «Οικονόμου Τσαριτσάνης» και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση», οι οποίοι ανέλυσαν τις θέσεις του ΚΚΕ για τον αθλητισμό.
Παράλληλα παρουσίασαν τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών και δραστηριοτήτων στο Δήμο Ελασσόνας, όπου η όποια δραστηριότητα αναπτύσσεται αποκλειστικά χάρη στο μεράκι και στη διάθεση εθελοντών οι οποίοι δεν έχουν καμία υποστήριξη από πουθενά.
Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση  με παρεμβάσεις από τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων της περιοχής.



ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP