Η ανθρωπογεωγραφία του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

>> Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Στοιχεία για τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά η κοινωνική σύνθεση του ψηφοδελτίου έχει ως εξής:
13 είναι εργαζόμενοι (11του ιδιωτικού και 2 του δημοσίου),ποσοστό  43,3%, 6   είναι  αγρότες, ποσοστό   20%, 3 είναι επαγγελματοβιοτέχνες, ποσοστό  10%, 4 είναι επιστήμονες (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί) ποσοστό  13,3%, 2  είναι εκπαιδευτικοί ποσοστό  6,6%,  2  είναι συνταξιούχοι , ποσοστό  6,6%.
Ηλικιακά το 20% των υποψηφίων είναι κάτω των 30 χρονών
Από τους υποψηφίους έχουν συνδικαλιστική ιδιότητα:
10 είναι πρόεδροι και άλλοι 8 είναι μέλη των Δ.Σ. Συνδικάτων , Αγροτικών Συλλόγων, Επαγγελματικών Σωματείων και Δευτεροβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ποσοστό 60%, 4 είναι πρώην δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι ποσοστό 13,5%
Το σύνολο των υποψηφίων  δεν είναι απλά δραστήριοι άνθρωποι αλλά είναι στην πρώτη  γραμμή του καθημερινού αγώνα, τους εμπιστεύονται οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι νέοι, στις πρώτες θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος για την οργάνωση και την ανασύνταξη του κινήματος.

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP