Μεγάλη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ελασσόνα

>> Τετάρτη 16 Απριλίου 2014


Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση το βράδυ της Παρασκευής, 11 Απρίλη, η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ελασσόνας παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου της.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα θεάτρου Βασ. Φαρμάκη, η οποία κατακλύστηκε από κόσμο. Εργάτες, αγρότες, άνεργοι, επιστήμονες και νεολαίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα αντίστασης, συσπείρωσης και προοπτικής στο Δήμο Ελασσόνας.
Η εκδήλωση άνοιξε από τον χειρούργο ορθοπαιδικό Κωνσταντίνο Γκανάτσιο, ο οποίος χαιρετίζοντας τη συγκέντρωση εξέφρασε τη στήριξή του στη Λαϊκή Συσπείρωση και τη στράτευση του ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου.



Ακολούθησε πολιτική ομιλία από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ελασσόνας Δημήτρη Αβρανά, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα της διοίκησης του Δήμου, παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις και το διεκδικητικό πλαίσιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ τόσο στις τοπικές εκλογές όσο και τις ευρωεκλογές.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των πρώτων 115 υποψηφίων του Συνδυασμού στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι του μόχθου, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν μπροστάρηδες σε κάθε μετερίζι του αγώνα.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ηλίας Αλέξης, Πάρις Λιόλιος, Χάρης Νούσιας, Θανάσης Σερδένης, Άγγελος Σίμος και Αννέτα Ψωμιάδου και εκπρόσωποι φορέων.


Ο Κωνσταντίνος Γκανάτσιος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας, Δημήτρης Αβρανάς

  • Οι 115 πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού, ΕΔΩ.
  • Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση, ΕΔΩ.


ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP