Κιλελέρ: Η εξέγερση των κολίγων αποτελεί φάρο και οδηγό για τους σημερινούς αγώνες

>> Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση στο Κιλελέρ, που διοργάνωσε την Κυριακή η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων για να τιμηθεί η ηρωική εξέγερση των κολίγων. 
Δυνάμεις της ΠΑΣΥ, αλλά και του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. 
)
Την κεντρική ομιλία στην εκδήλωση έκανε ο Ρίζος Μαρούδας πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας. 
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βαγγέλης Μπούτας πρ. Ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων ν. Καρδίτσας, ο Γιάννης Τασιούλας πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.
Ο Β. Μπούτας τόνισε ότι «η δύναμη που αποκτήσαμε μέσα από τη Συμμαχία με τα αλλά λαϊκά στρώματα, την εργατική τάξη, τους μικρομεσαίους επαγγελματοβιοτέχνες, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους να τη χρησιμοποιήσουμε για να μην περάσει αυτή πολιτική για να μπορέσουμε να μείνουμε στα χωράφια και τα χωριά μας. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι μας έφερε εδώ και τις μας οδηγεί στον όλεθρο. Για αυτό πέρα από τους αγώνες, πρέπει να τους δώσουμε και πολιτική απάντηση , να τους τιμωρήσουμε.
Ο Γ. Τασιούλας μετέφερε το θερμό αγωνιστικό ταξικό χαιρετισμό του ΠΑΜΕ υπογραμμίζοντας ότι «ο δικός σας αγώνας είναι και δικός μας αγώνας. Με όλες μας τις δυνάμεις, συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ που αρπάζουν τη γη από τα χέρια των αγροτών, που πετάνε στο δρόμο της ανεργίας εργάτες, που εξαναγκάζουν μικροεπαγγελματίες και επαγγελματοβιοτέχνες να βάζουν λουκέτο στα μαγαζιά τους. Με τον αγώνα μας μπορούμε να ανατρέψουμε τη σημερινή βαρβαρότητα και να χαράξουμε μια πορεία όπου θα διαφεντεύουμε εμείς τον πλούτο που παράγουμε για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των οικογενειών μας». 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP