Υποκριτικό και αποπροσανατολιστικό το ενδιαφέρον των υποψηφίων- υποστηρικτών της κυβερνητικής πολιτικής για το γάλα

>> Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Δήλωση του Δημήτρη Αβρανά, υποψήφιου Δημάρχου Ελασσόνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Οι εξελίξεις για τη διάρκεια του γάλακτος δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία», ούτε «λανθασμένος χειρισμός» της κυβέρνησης, όπως επιχειρούν να τον παρουσιάσουν κυβερνητικά στελέχη και υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής,όπως ο κ. Ευαγγέλου.
Όλοι αυτοί εμφανίζονται «προστάτες»του κλάδου της αγελαδοτροφίας και της εγχώριας γαλακτοπαραγωγής, τη στιγμή που είναι φανατικοί υπέρμαχοι της Ε.Ε. και της ελεύθερης αγοράς.
Από τη μια μεριά είναι στυλοβάτες της κυρίαρχης πολιτικής, εκφραστές της και σε τοπικό επίπεδο, στηρίζουν το μονόδρομο της Ε.Ε.,και από την άλλη διαμαρτύρονται για τις συνέπειες που έχει η πολιτική αυτή.Είναι εμπαιγμός και υποκρισία η στάση τους, η οποία αποπροσανατολίζει και κρύβει την ουσία του προβλήματος.
Τα μέτρα που προτείνονται, προσδιορίζουν την ημερομηνία λήξης ενός προϊόντος, σύμφωνα με τα συμφέροντα των κερδών των μονοπωλίων της γαλακτοβιομηχανίας και όχι τη λαϊκή ανάγκη για φτηνό και ποιοτικό γάλα.
Το γάλα διάρκειας πολύ μεγαλύτερης των πέντε ημερών, απαξιώνει την ποιότητά του, συρρικνώνει και χτυπάει την εγχώρια γαλακτοπαραγωγή, ενισχύει τις εισαγωγές και την αύξηση της ανεργίας.Θύματα στην περίπτωση αυτή η ποιότητα διατροφής του λαού και ο κλάδος αγελαδοτροφίας- γαλακτοπαραγωγής, που ήδη η χώρα είναι ελλειμματική λόγω περιορισμών από την Ε.Ε.
Ο λαός της περιοχής μας, οι φτωχομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, να κρίνουν τη στάση τους, να τους «μαυρίσουν» και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ.

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP