Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

>> Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η Λαϊκή επιτροπή Ελασσόνας οργανώνει συγκέντρωση τροφίμων (που δεν χρειάζονται ψυγείο), γιατί είναι επείγουσα ανάγκη για τον λαό της Κεφαλονιάς που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση.
Δηλώνουμε έτσι την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο νησί της Κεφαλονιάς  και την εργατική του τάξη που έχει πληγεί από το σεισμό αλλά και από την εγκληματική αδιαφορία της συγκυβέρνησης σήμερα αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, που αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη ζωή ως κόστος και κατ’ επέκταση δεν μεριμνούν για την αντισεισμική θωράκιση της χώρας.
Η Λαϊκή επιτροπή Ελασσόνας καλεί τους εργαζόμενους να πρωτοστατήσουν στην συγκέντρωση των παρακάτω υλικών, που έχει ανάγκη ο λαός της Κεφαλονιάς και να συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια αυτή.
1η Κατηγορία
Οινόπνευμα λευκό, Πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, Πάνες για παιδιά, Υποσέντονα μιας χρήσης, Χαρτί υγείας, Χλωρίνες,
Γάζες Άκοπες, Φυσιολογικούς ορούς 1000 ml, Betadin solution, Betadin scrable, Γάντια μιας χρήσης μέγεθος small
2η Κατηγορία – Τρόφιμα
Γάλα εβαπορέ, Φρυγανιές, Άνθος αραβοσίτου βανίλια, Κομπόστες, Ζάχαρη, Ντοματοπολτός
ΔΙΑΦΟΡΑ
Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, Κουβέρτες, Κλινοσκεπάσματα, Ράντζα

Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας τις μέρες: Τετάρτη(19:30-20:30),Πέμπτη(18:00-19:00) και Παρασκευή (14:30-15:30). Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 6973037485-6981987661

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

____________

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP